sidearea-image
Gitschotellei 159, 2600 Berchem, België
+32 486 82 06 30
info@jj-tattoostudio.com
Volg Ons

Corona Maatregelen

Belangrijk

 

Indien u symptomen hebt van een corona besmetting of in contact bent gekomen met een besmet persoon, gelieve daar eerlijk over te zijn en ons te bellen om uw afspraak te verzetten. Uw voorschot zal verzet worden naar de nieuwe datum

Zoals altijd hecht ik groot belang aan hygiëne tijdens het tatoeëren. In deze tijden van het coronavirus, nemen ik extra maatregelen om zowel mezelf als de klanten extra te beschermen en zo ook alles op een veilige en hygiënische manier te laten verlopen.
Zo is er een unit geïnstalleerd die de lucht constant reinigt dankzij de ingebouwde Plasma Ion Luchtreiniger, zodat je zorgeloos kan genieten van je bezoek.
Aan de klanten vraag ik ook om deze extra maatregelen in de tattoo studio te respecteren:
  • Voor het bespreken van een ontwerp kan je (voorlopig) niet onaangekondigd binnen springen in de shop. Neem contact met me op en dan kijken ik wanneer je kan langskomen.
  • Zoals altijd werk ik alleen op afspraak, gelieve stipt op tijd te komen en aan te bellen.
  • Bij binnenkomst uw handen met een spray bespuiten. Gelieve deze volledig in te wrijven tot ze volledig droog zijn.
  • Gelieve enkel een chirurgisch mondmasker te dragen die u op een correcte manier aan moet doen en blijven aanhouden ten aller tijde in de studio.
  • Indien u naar het toilet moet, gelieve uw masker op te houden en nadien zeker terug uw handen te wassen.
  • Indien er een eet- drink of rookpauze gewenst is buiten, moet u uw masker met de binnenkant naar boven op een gedesinfecteerd oppervlak leggen en het mondmasker mag enkel bij de elastieken aangeraakt worden. Indien nodig zorg voor een extra reserve masker.
  • Gelieve steeds nadien uw handen terug te wassen en ontsmetten.

Ook als tatoeëerder neem ik zelf nodige maatregelen om alles op een veilige manier te laten verlopen voor u en voor mezelf. Tussen 2 klanten zorg ik voor voldoende tijd om voor en na elke tatoeage, de hele tattoo studio en meubilair te kunnen ontsmetten voor ieders veiligheid.

Jay